sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Kotirouvailun loppu


 Kotirouvan viimeinen taidonnäyte :D

Moikka taas ihanuudet! Blogihiljaisuutta on takana enemmän kuin tarpeeksi ja syy sille löytyykin otsikosta: mun kotirouvailu on nyt siis ohi ja en voisi olla onnellisempi. Vihdoin on enemmän tekemistä ja osaan kerrankin nauttia viikonlopusta: ei tartte tehdä mitään ihmeellistä ja nytkin kirjoittelen postausta ja kuuntelen samalla Poikien vinyyliä (ihan parasta suomipunkia!), josta olin haaveillut jo kauan ja kävin perjantaina ostamassa sen pois divarin ikkunasta.


Mulla siis alkoi opiskelut Jyväskylän yliopistossa maanantaina monen monituisilla infoilla. Olin silloin vielä vähän toipilaana paikalla viime viikon viikonlopun flunssan jäljiltä, mutta onneksi viikolla vointi parani ja pystyin osallistumaan kaikille luennoillekin. Ja kannatti tosiaan varsinkin infoille mennä, koska samalla selvisi reitti mun unelma-ammattiin eli siis suomenkielenopettajaksi aikuisille. Nyt vaan syksyllä kasvatustieteen perusopinnot läpi ja keväällä haku aikuiskouluttajan pedagogisiin!


Mulla on nyt syksyn kynnyksellä muutenkin aina paljon energisempi olo ja mulle tää aika vuodesta merkitsee asioiden aloittamista puhtaalta pöydältä. Viime vuonna tällaista meininkiä ei oikein ollut, mutta nyt sitäkin enemmän. Mää en osannut edes odottaa, että tän kaiken uuden alkaminen tekis musta näin energistä ja iloista. Jaksan paljon paremmin ja suhtaudun opiskeluihinkin suuremmalla motivaatiolla kuin aiemmin. Kun olin yhtenä iltana kävelemässä kotiin, mietin että nyt kaikki palaset on loksahtanu paikoilleen: mulla on ihana mies, huippu perhe ja mahtavat kaverit, asun just sellaisessa kaupungissa, jossa olen aina halunnutkin asua, mulla on harrastuksia, töitä ja opiskelut. Olen niiin onnellinen.


Miten sun syksy on lähtenyt käyntiin?

5 kommenttia:

 1. Hei, mulla on sama tilanne: opiskeluarki kutsuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva! Ihanaa kun arkeen tulee enemmän sisältöä!

   Poista
 2. Mistä päin tää viimeinen kuva on? Kivan näköistä! Jos se löytyy Jyväskylästä niin toi on pakko päästä ensi viikolla tsekkaamaan! :)

  mun syksyyn kuuluu töitä ja opiskeluja, eli aika kiireessä ollaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama meininki täälläkin! Kiirettä pitää! Niin ja tää tienpätkä löytyy Mäki-Matin perhepuiston läheltä, kun lähtee kävelemään siitä Norssin ja Harjun välistä. :)

   Poista
 3. Olipas kiva lukea tätä postausta, kun itselläkin blogi on ollut hiljainen ja osittain saman syyn takia. Voin samaistua. :D

  VastaaPoista