maanantai 20. helmikuuta 2017

Kettumaisen ihanaa

Pihlajanmarjakarkit eli kettukarkit, joissa parasta on se käärepaperi? No sitten tässä on postaus just sulle!

Mun mielestä kettukarkkikuosi on totta kai söpö, mutta myös tyylikäs, eikä siinä ole mitään turhia härpäkkeitä, jotka tekisivät siitä sekavan tai mauttoman näköisen. Eli siis ihan täydellinen! Kettukarkkikuosia löytyykin meidän sisustuksesta ja mun jaloista:


Sain ihanat kettukarkkisukat joululahjaksi siskoltani ja ne ovat olleet ahkerassa käytössä. Kuosin lisäksi tykkään myös sukkien pitkistä varsista! Olen tosi huono käyttämään kirkkaita värejä, mutta kettukarkkisukat ovat ottaneet paikkansa muuallakin kuin kotikäytössä. Ja totta kai noi sukat on se paras vaihtoehto ihan kotona hengaillessa, koska ne ovat niin lämpimät, mutta näyttävät myös hyvältä. Kotiasut oli mulle muuten tosi kauan hankala paikka, koska mulle tulee jotenkin veltto ja löllö olo, jos päivästä toiseen hiippailen neljän seinän sisällä verkkareissa ja hupparissa, mille tämä kotirouvailu altistaa vähän liiankin helposti, jos ei pidä varaansa. Kotiasuongelman olenkin ratkaisut mekko+leggigsit+villatakki -yhdistelmällä:


Mekko ja takki: H&M
Leggingsit: Cubus

Sukkien lisäksi meillä on iso kettukarkkityynyliina, jonka virallinen nimi on Karkkipäivä, koska onhan siinä selvästi näkyvillä myös mariannekarkit ja ruutusalmiakit. Sain tyynyliinan poikaystävältäni lahjaksi pari vuotta sitten ja se ollut ahkerassa käytössä.  Tyynyliinassa ihana on vielä se, että se on 60x55 cm tai jotain sinne päin, niin siitä saa kunnon löhöilytyynyn!


Sukkien ja tyynyliinan lisäksi multa löytyy vielä pieni meikkipussukka, joka on tehty kettukarkkien käärepapereista. Sain sen pari vuotta sitten joululahjaksi ja se on ollut ahkerassa käytössä baarimeikkipussina. Sinne kerään kaikki ne tärkeimmät meikit, joita joutuu yleensä illan mittaan korjailemaan. Tosi hyödyllinen siis!


Jos siis on hulluja kissanaisia, niin mää oon varmaan sitten jollain tasolla hullu kettunainen. Parasta kettukarkkijutuissa on kuitenkin se, että ketut ja pihlajanmarjat ovat saaneet mut ymmärtämään enemmän värien päälle. Suosin vaatteissa mustaa yhdistelemällä sitä punaisen tai vihreän kanssa ja sisustuksessakin näkyy suurimmaksi osaksi valkoinen, harmaa ja musta, joten muutama värikäs elementti piristää kummasti sekä pukeutumista että sisustusta. Voisinkin tehdä joskus postausta meidän kämpän väripilkuista, joita esiintyy lähinnä pussi(eläin)lakanoissa, astiastossa ja seinien lukuisissa korteissa, julisteissa ja tauluissa.

Löytyykö täältä muita hulluja kettunaisia? Tai onko ootteko löytyneet jonkun muun koukuttavan kuosin, jota ei vain voi vastustaa?

2 kommenttia:

  1. Ihania kyllä nuo sukat, tyynyliina ja meikkipussi. Kettukarkkien mausta en erityisemmin pidä, mutta käärepaperi on varmasti hienoimpia, mitä millään karamelleilla olen nähnyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Mulle maistuu se karkkikin, mutta harvassa on ne makeat herkut, joista en välkkää. :D Mutta kyllä käärepaperi on se paras! <3

      Poista