sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Yllätysten viikonloppu

Olen aina tykännyt yllätyksistä: siitä kun jotain ihanaa tapahtuu odottamatta ja ei itse ole osannut aavistaa mitään. Tykkään olla yllätysten kohteena, mutta myös järjestää niitä. On ihanaa nähdä ihmisten ilahtuvan ihanista, odottamattomista asioista.

Tänä viikonloppuna yllätin ja tulin myös itse yllätetyksi. Kaikki tämä alkoi siitä kun siskoni soitti ja kertoi olevansa junassa poikansa kanssa matkalla Jyväskylään. Olin ihan innoissani, koska en ole ehtinyt käydä Espoossa muutamaan viikkoon ja oli jo ikävä! 

Ennen kuin he olivat saapuneet Jyväskylään, lähdimme poikaystäväni kanssa käymään keskustassa. Hänellä oli vapaapäivä, joten käytimme sen viettämällä aikaa yhdessä. Menimme Harjun paperiin ja rakas päätti ostaa mulle sieltä kauan himoitsemani lightboxin ja muutaman kortin! Olin ihan onnessani, koska lightbox on ollut mulla jo monen monituista kuukautta hankintalistalla, mutta poikaystävä ehti hankkia sen mulle ennen kuin ehdin itse. Keskustasta menin suoraan töihin ja sen aikana rakas oli ehtinyt ottaa lightboxin käyttöön:


 

Heti, kun pääsin töistä, niin menin poikaystäväni kanssa serkkuni luokse, jossa siskoni on Jyväskylän reissunsa ajan. Meillekin hän ja pikku poika olisivat toki tervetulleita, mutta serkullani ja hänen poikaystävällään on isompi kämppä ihan Jyväskylän keskustassa, niin siellä on enemmän tilaa, eikä tarvitse bussilippujakaan maksella (täällä ei siis lastenvaunujen kanssa pääse ilmaiseksi kuin vain aamupäivästä, ihme juttu...). Meillä oli tosi mukava ilta ja on ihan hullua, kuinka nopeasti siskonpoika kasvaa: nyt hän kävelee jo melkein täyttä vauhtia eikä puhuminenkaan ole enää kaukana. Tädin kulta!

Eilen olikin jo toisen yllärin vuoro ja tällä kertaa olin mukana järjestämässä sitä. Serkkuni poikaystävä täytti 24 ja päätimme järkätä hänelle yllätyssynttärit. Paha vaan, kun meinasin silloin perjantaina lipsauttaa koko ajan lauantain bileistä tai niihin liittyvistä järjestelyistä jotain ja jouduin paikkailemaan niitä hätävaleilla (ja oon muuten tosi huono valehtelemaan, joten pokan pitämisessä oli täysi duuni), mutta onneksi synttärisankari ei tajunnut mitään, vaan saimme yllätettyä hänet. Bileet olivat aivan mahtavat ja oli ihan älyttömän hauskaa!

1. Kunnon kattaus: boolia, sipsejä, keksejä ja mokkapaloja. Ihan kiusalla piti järkätä pinkit lautaset ja ihq heppaservietit! 2. Synttärisankarin odottelua ja lasissa Ginger Joeta (ihan paras inkivääriolut, tarpeeksi makea!). 3. Siskon tekemä kakku, jossa ehaana heppateema jatkuu. 4. Kotirouva tietysti otti ilon irti laittautumisesta!

Tässä vielä paardien asua:

 Paita ja housut: H&M
Toppi: saatu kaverilta

Tänään siskoni soitti mulle aamulla ja pyysi aamupalalle Wilhelmiinaan, joka on aivan ihana paikka! Vaikka vähän vielä väsytti, niin ei tarvinnut kahta kertaa miettiä! Wilhelmiinassa päätimme molemmat ottaa täytetyt croissantit, palat porkkanakakkua ja juomaksi jääteetä. Kerroin hänelle eilisten synttäribileiden kohokohdat, koska hän oli lähtenyt pojan kanssa toiselle serkullemme paardien alun jälkeen. Söimme aamupalat kaikessa rauhassa ja hän jatkoi siitä serkkumme ja tämän poikaystävän luokse ja mää lähdin kohti kotia. Oli kyllä mukava kahvilareissu!


Tämän päivän menot eivät kuitenkaan ole vielä tässä, koska menemme vielä porukalla tätimme luokse syömään. Käymme muutenkin välillä poikaystävän kanssa siellä sunnuntaina syömässä ja mukana ovat totta kai silloin myös serkut ja heidän kumppaninsa. Tällä kertaa porukka täydentyy vielä siskolla ja pikkuisella. Varmasti hauska ilta tiedossa ja siitä onkin hyvä lähteä taas kohti arkea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti