sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Paardit ovat kasarii

Kypsärimerkintä ei ehtinyt tulla tarpeeksi nopeasti rekisteriin, mutta sehän ei silti estänyt järkkäämästä bileitä kandin kunniaksi! Päätin, että pidän kunnon paardit kasariteemalla, koska 80-luku on ihan paras vuosikymmen erilaisine övereine tyyleineen ja biiseineen. Panostin ihan kunnolla teemaan ja etsin erilaisia kasarijuttuja ja niitähän löytyi! Siispä tämä viikko meni aika tehokkaasti järkkäillessä. Keskiviikkona kävin kaverin kanssa Harjun paperissa, josta löytyi teemaan sopivat ärtsyn väriset pillit ja  ilmapallot. Ehdittiin kuitenkin shoppailureissulla myös käydä syömässä Tuoreessa, josta saa aivan ihania salaatteja viidellä täytteellä. Suosittelen!


Ja koska ihminen ei voi koskaan aloittaa mitään tarpeeksi ajoissa, kaikki leipominen jäi perjantaille ja lauantaille. Tein nakkirullia, mokkapaloja ja daimcookieita kuin heikkopäinen. Mulla on vielä se paha, että haluan tehdä kaiken itse ja samalla haalin liikaa kaikkea tekemistä. Poikaystävä onneksi auttoi ja teki boolin ja jätskit. Hänen bravuurinsa on viski-suklaajäätelö, joten sitä oli tarjolla tälläkin kertaa ja toisena makuna tarjoiltiin keksi-suklaata. 

Lauantaina siis leivoin, siivoilin, koristelin ja laittauduin. Ja oli kyllä hauskaa saada vetää meikki ja vaatteet ihan överiksi kasarityylillä!


Paita: New Yorker
Housut: Cubus
Koru: Kirppari

Kämppää oli myös ihana koristella! Ilmapallot ja ylivärikkäät pahviastiat löysivät paikkansa ja myös lightbox sai uuden sanoman. Kuuden maissa vieraat alkoivat saapua ja bileet saatiin käyntiin! Serkun tyttöystävä oli koonnut Spotifyhin kaikki parhaimmat kasaribiisit ja niiden lisäksi pistettiin myös vinyylit pyörimään. Mun ja poikaystävän pelko kämpän ahtaudesta oli myös turha, koska vaikka vieraita oli yli viitisentoista, kaikki mahtui ihan hyvin täällä hengailemaan. Herkkuja ja juomaa oli riittävästi ja oli ihan tosi hauskaa. 


Lähdettiin vielä keskustaan jatkoille ennen kahtatoista ja päädyttiin Freetimeen höpöttelemään, juomaan muutama drinkki ja tanssimaan. Oltiin poikaystävän kanssa kotona joskus vasta puol neljän maissa. Oli ihan älyttömän hauska ilta!

Bileissä oli ihana huomata, että määhän oon kotiutunu tänne Jyväskylään. Vuosi sitten en oikein vielä tuntenut ketään serkkujen ja poikaystävän lisäksi, mutta vuoden aikana olen tutustunut ihan huipputyyppeihin ja oli ihana tajuta, kuinka Jyväskylästä on tullut mulle kotikaupunki: täällä on koti, harrastukset, työt ja viimeisenä, muttei tosiaankaan vähäisimpinä aivan mahtavat kaverit!

2 kommenttia:

  1. Haha, kasari on parasta! <3 Ihana tukka ja meikki! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on! Kaikki oli sillon niin överiä hiuksia, vaatteita ja musiikkia myöten! Juu ja kiitos, tulipahan kunnon takut! :D

      Poista