sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Vinksin vonksin

Moikka muruset, pitkästä aikaa! Mulla ei ollut tarkoitus pitää näin pitkää blogihiljaisuutta, mutta tässä on ollut niin tajuttoman überisti kaikkea mahdollista, etten ole ehtinyt postaamaan.Tää tekemisen ja tapahtumien suma alkoi jo viime viikon perjantaina, kun lähdettiin poikaystävän kanssa ajamaan kohti Espoota, kun mun äiti täytti 50 ja lauantaina pidettiin totta kai isot paardit. Ja koska se päivä totta kai menisi kaikkea mahdollista järkkäillessä, niin katsottiin parhaaksi lähteä matkaan jo perjantai-iltana. Matka menikin tosi mukavasti: käytiin hakemassa vähän evästä ja kuunneltiin kaikkea parasta. Tultiin perille vasta myöhään illalla ja siellä meitä odotti mun ihana perhe ja pisteenä i:n päällä myös tuoreita korvapuusteja.♥


Lauantai olikin se suuri juhlapäivä. Vietiin aamulla äidille kakkupala, lasillinen skumppaa sekä lahjat ja kortit sänkyyn. Illemmalla mentiin ravintola Lagunaan, jossa bailut järjestettiin. Mukana oli tosi paljon porukkaa ja oli ihanaa taas tavata sellaisia ihmisiä, joita en ollut aikoihin nähnyt. Mää pidin puheen ja sain hyvin pidettyä pokan, koska itkin vasta ihan viimeisten lauseiden aikana, vaikka olin ihan varma, että koko puhe menisi vollotuksen puolelle. No herkkis mikä herkkis! :D Bileet oli tosi hauskat ja oli ihanaa nähdä, kuinka onnellinen äiti oli niistä juhlista!


Sunnuntaina lähdettiin ajamaan takaisin kohti Jyväskylää ja maanantaina alkoi suurin syy mun blogihiljaisuuteen:


Me ollaan nyt siis muutettu! Jyväskylässä ollaan toki edelleen, mutta vähän eri puolella kaupunkia. Tää koko viikko on ollut yhtä hullunmyllyä: tavaroiden kuskaamista tänne, vanhan kämpän siivoilua ja kaikkien mahdollisten kimpsujen ja kampsujen järjestelyä. Ja niiden etsimistä: kadoksissa on vielä kameran laturi, mun korut ja sateenvarjo. Se väsymys tästä hösäämisestä on ollut aika massiivista, mutta nyt onneksi alkaa helpottaa: olkkari ja keittiö on valmiita, enää makkari pitää saada järkkäiltyä, joten eiköhän kaikki kohta ala olla järkässä. Ollaan viihdytty täällä tosi hyvin ja tää kämppä on aivan ihana: sellanen 50-luvun kerrostalo ja meidän kämpässä on tehty ihan kunnolla remppaa, mutta myös säästetty kaikkea vanhaakin, kuten lokerot, ovet ja osa keittiön kaapeista. Kämpästä ja sisustuksesta tulee postausta myöhemmin kunhan kaikki on valmista.


Juhannus meni koko perheen kanssa mökillä Loviisassa ja oli tosi mukavaa! Oli ihanaa rentoutua tän muuttohösäyksen keskellä ja ihan vain olla, syödä ja viettää aikaa perheen kanssa. Mun rakas siskonpoikakin on jo reippaasti yli puolitoistavuotias ja tällä kertaa me leikittiin muoviötököillä hiekkalaatikolla ja puhalleltiin voikukkien höytyviä uusille maille. Tädin kulta! Tälle sokerihiirelle yksi kohokohdista oli myös siskojen tekemä mansikkakakku, joka nautittiin jälkkäriksi, ihan parasta! Tästä onkin hyvä jatkaa kohti uutta viikkoa, jos vaikka tän kämpän saisi jo valmiiksi!


4 kommenttia:

  1. Kesäjuhlat on parhautta! <3 Ja muuttaminenkin on ihanaa kun saa aloittaa kaiken puhtaalta pöydältä :)

    http://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ja kotonakin tavarat alkaa pikkuhiljaa löytää omat paikkansa, jess!

      Poista
  2. Muuttaminen on kyllä niin ihanaa ja raastavaa.. mistä sitä tavaraa kertyy???? :D :( Sulla on tosi kivan oloinen blogi, jään seuraileen! <3

    https://puikoltapudonnut.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Tervetuloa lueskelemaan!

      Ja niinpä: toi muutto oli kyl sellanen urakka, että huhhuh! Nyt tavarat alkaa olla vihdoin paikoillaan, ihanaa!

      Poista