perjantai 4. elokuuta 2017

Suuria ja pieniä haaveita

Äitiys
Tää on ehdottomasti yksi mun suurimpia haaveita. Haluan kuitenkin odotella vielä hetken, kun opiskelut on kesken, mutta niiden jälkeen sitten.

Oma koiruus
Mulla on kauhea koirakuume ja heti kun rahatilanne sallii, niin sitten meillekin olis koira enemmän kuin tervetullut.


Häät
Taas tällanen tosi perinteinen, mutta kyllä mää naimisiin ehdottomasti haluan! 

Oman alan työt
Vielä on vähän hakusessa mikä just se oma ala tulee olemaan, mutta jotain suomen kielen parissa kuitenkin. Haluaisin opettaa suomea toisena kielenä tai päästä yliopiston lehtoriksi. Toisaalta voi myös olla joku sellainen ala, jota en edes ole ajatellut tai jonka olemassaolosta en vielä edes tiedä. 

 
  Sen verran iso piha, että sinne mahtuis pari lammasta
Siis oon haaveillut, että joskus olis tilaa parille lampaalle. Ihan maalle en kuitenkaan halua muuttaa, mutta jos jostain taajamasta löytyy ihana talo, jossa on tarpeeksi suuri piha, niin sitten tulee niitä lampaitakin. Tai kääpiövuohia!

Muutama silkkikana
Tähän pätee samat ehdot kuin lampaisiinkin, mutta kanoja pystyy vissiin hankkimaan vähän helpommin: meidän vanhan kämpänkin lähellä yhden omakotitalon pihassa tepasteli kanalauma.


Itsekuri herkkujen kanssa
Kesä on mennyt enemmän tai vähemmän herkutellessa, mutta tällä viikolla skarppasin. Sovittiin Hildan kanssa, ettei viikolla syödä mitään herkkuja ja perjantaina on sit karkkipäivä. Ja jos me pystytään tähän vuoden ajan, niin sit palkinnoksi Hilda menee ottamaan ripsien pidennykset ja mää kynsien geelauksen. Tää on niin paljon helpompaa nyt, kun tsempataan siskon kanssa toisiamme.

Kangasvuokko nilkkaan
Tää haave on näistä lähimpänä toteutumista: iskä nimittäin lupasi mulle valmistujaislahjaksi uuden tatuoinnin ja nyt syksyllä ollaan menossa varaamaan aikaa. Ja koska mun selän tatuointi symboloi iskän puolen sukua, niin kangasvuokko on taas äidin puoleiselle suvulle.

 Mekko, sukkikset ja takki: H&M//Maiharit: Kenkämarski//laukku: River Island

Ja pieninä bonuksina:

Iso nivaska kuplamuovia
Maailman paras (ja koukuttavin) stressinlievityskeino! :D
 
Irtokarkit
Pienet ne on ihmisen toiveet tässä asiassa. Onneksi nyt perjantaina tää haave on helppo toteuttaa.

 Millaisia haaveita teillä on?

2 kommenttia:

 1. Suloinen haavelista! <3 Jaan ton haaveen parista lampaasta ja silkkikanoista, vaikka en kyllä allergioiden takia voisi varmaan pitää niitä, kun en sitten voisi yhtään koskea niihin jne. :D Mä haluan myös päästä juhlimaan vielä joskus omia häitäni, mutta naimisiin en kyllä välttämättä tahtoisi. Haluaisin vaan ne häät! Vähän ristiriitainen tilanne... :''D

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla, että joku toinenkin haaveilee pihalla tepastelevista lampaista ja kanoista. Mut harmi toi allergia, olispa myös sellasia lampaita ja kanasia, jotka sopis allergisillekin. Ja siis hääthän on kyl niiiin kivoja: kunnon juhlat, kaikki tärkeät ihmiset paikalla, hyvää ruokaa... eli siis kaikki mitä ihminen tarvitsee :D

   Poista