keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Vappu ja bambisukat


 
Vappu meni tosi mukavissa merkeissä: en tullut tällä kertaa takaisin Jyväskylään yksin, vaan siskojen ja siskonpojan kanssa. Ihanaa saada välillä perhettä myös tänne kun yleensä se olen mää, joka lähtee käymään Espoossa. Ja muutenkin tosi kiva, koska me siskokset ja serkut ollaan aina oltu tosi läheisiä: kesällä tultiin aina Jyväskylään viikoksi tai pariksi ja välillä ollaan suvun voimin vuokrailtu mökki tai vietetty aikaa meidän mökillä Loviisassa, joten serkut tuntuvatkin enemmän sisaruksilta.

Lauantaina käytiin shoppailemassa ja syömässä, kiinalaisessa totta kai, koska sieltä saa meidän kaikkien mielestä ihan parasta ruokaa. Aina kun on tilaisuus mennä syömään kiinalaista sapuskaa, niin mehän mennään! Ruokaähkyjen jälkeen käytiin vielä shoppailemassa ja myös mää käytin vähäisiä rahojani, mutta se selitettäköön alennuksilla: mukaan mahtui ihana mekko ja söpöt bambisukat.

Sunnuntaina järkytys oli aamulla, no, suuri, kun yön aikana oli sadellut "vähän" lunta. Onneksi suunnitelmissa ei ollut mitään puistoistuskelua, vaan hurautettiin bussilla meidän tädin luokse. Oli tosi mukavaa ja ruokaa oli vaikka kuinka paljon: halloumia, salaattia, makkaroita ja jälkiruoaksi tädin tekemiä munkkeja ja simaa. Niiden voimin oli hyvä lähteä vielä kavereiden vappupaardeihin:


Mekko: Gina Tricot//Sukkikset: H&M//Saappaat: Zalando//Donitsi: Cubus

Ehaana toi lattialle matkatavaroista tipahtanut sukka, mutta ei anneta sen häiritä! :D Haalareita en viitsinyt laittaa, koska tykkään kuitenkin aina panostaa vaatteisiin kun on bileet tiedossa ja haalareiden kanssa se ei oikein onnistu. Mekko on just se uusin hankinta ja samoin hiuksissa keikkuva renkula. Mulle kävi hiusdonitsien kanssa samalla tavalla kuin ruutukuosin eli ensin en millään meinannut lämmetä, mutta sitten eräänä kauniina päivänä tajusin, että näähän onkin ihan kivoja ja tadaa, oon nyt hiusdonitsin ylpeä omistaja!

Meillä oli tosi hauska ilta kavereiden kanssa iltaa istuessa. Ensin oli tarkoitus lähteä jossain vaiheessa baariin, mutta ei sitten oikein saatukaan sitä aikaiseksi. Sitä paitsi meillä oli mahtavat bileet ihan omasta takaa: ruoka oli hyvää, porukka ihan parasta ja muutama innostui tanssimaan ripaskaakin, Aivan upea meininki!

Alkuviikko mulla on mennyt flunssassa, joka alkoi tosi nopeasti ja eilinen meni sohvalla pötkötellessä. Onneksi on kuitenkin bambisukat lämmittämässä, hyvää teetä, mehujätskiä pakkasessa ja Pikku-Brittania, jossa hahmot seikkailevat tällä kertaa Jenkeissä. Ihan parasta! :D Ehkä näiden voimilla täältä sängynpohjalta vielä noustaan!


 
Sukat: Cubus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti