lauantai 29. huhtikuuta 2017

Kevätlook

Tälle viikolle mahtui (ja mahtuu) ihan tavattoman paljon. Keskiviikkona koitti se mun kauhulla odottama päivä eli saksantentti. Mulle kävi siis niin, että muutama viikko sitten todistuspyyntölomaketta täytellessä tajusin ettei se mun suorittama venäjän kurssi olekaan ensimmäisen vieraan kielen opintojen vaaditulla tasolla. Tuli ihan kunnon paniikki ja stressi, mutta lopulta sain kerättyä suklaan ja poikaystävän lohduttavien sanojen voimalla ajatukset kasaan ja päätin suorittaa saksan tasotestin. Mikäli testi menisi läpi, niin saisin merkinnän ensimmäisen vieraan kielen opinnoista ja sehän meinaa sitä, että mää valmistuisin kaikkien opintokokonaisuuskoukeroiden ja omien väärinkäsitysten jälkeen kandiksi. Ja niinhän onnellisesti tuon tentin kanssa kävi, että suoritin kaikki osiot hyväksytysti ja eilen pääsin lähettämään todistuspyyntölomakkeen eteenpäin. Ihanaa!

Takki: Vero Moda//Huivi ja hame:kirppis//Sukkikset: H&M

Koska mun opinnot on Helsingissä, niin samalla tuli tehtyä parin päivän Espoo-visiitti perheen luona, jossa nää kuvatkin on otettu. Sää on vielä kaukana kunnon keväästä ja just silloin, kun asukuvat räpsäistiin, niin maahan oli ropissut kunnon raekuuro. :D Kylmästä keväästä huolimatta talvitakki on jäänyt pois käytöstä ja trenssi on astunut taas kuvioihin.Vaikka oon todellinen vilukissa, niin silti musta tuntuu, että näillähän pärjää ihan hyvin.

Mää odottelen jo sellasia 10 tai 15 asteen ilmoja, että tarkenee ilman takkia ja ylipäätään kevyemmillä vaatteilla. Onneksi kuitenkin trenssi pääsi nyt kuvioihin kun kyllästytti kulkea paksussa villakangastakissa suureen huiviin kietoutuneena. Ja siis mähän tykkään isoista huiveista, joiden suojaan voi kääriytyä kylmyyttä karkuun, mutta niissä on se ainainen ongelma, että hiukset hankautuvat aina niskasta kunnon takuiksi ja niitähän on aivan ihanaa selvitellä... Joten ihan jo siksi lämmin kevät on enemmän kuin tervetullut.


Mutta asusta: trenssin löysin joskus kolme vuotta sitten Vero Modasta. Se on ollut tosi kestävä, eikä ole koskaan kaivannut korjailua. Hame ja huivi taas piristävät muuten mustaa kokonaisuutta. Tuo takki sopii tosi hyvin kaiken kanssa ja se on just sellanen hyvä perusvaatekappale, jota saa vietyä muilla vaatevalinnoilla vaikka mihin suuntaan. Huivi on mulle tosi rakas ja tykkään varsinkin noista pitkistä hapsuista. Se on ihan paras merkki siitä kuinka kirpparit on täynnä toinen toistaan ihanampia löytöjä. Samoin myös tuo hame. ♥


Vappua varten vielä asukriiseilen ja kunnolla. Sää on ihan älyttömän surkea, että ulos tuskin mennään pyörimään, mikä on jollain tavalla ajateltuna ihan hyvä, niin tarkenemista ei tartte niin paljon suunnitella. Huomiseksi onkin vaikka mitä suunnitelmia: ensin syödään ja vietetään aikaa sukulaisten kesken mun tädin luona ja illemmalla mää ja poikaystävä mennään kavereiden luokse bileisiin.

Millaisia vappusuunnitelmia teillä on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti