maanantai 24. heinäkuuta 2017

Bambikorvikset


Tässä ne nyt on tarkemmassa esittelyssä, bambikorvikset! Nää oli rakkautta heti ensi silmäyksellä ja oon ikionnellinen kun sain nämä!


Bambi-ihanuuksien alkuperäinen koti on siis Pienikamari, jossa myydään kaikkea ihanaa ja söpöä kaikenikäisille. Suosittelen käymään siellä, koska siinä on just sellainen päivää piristävä kauppa. Ja jos ei ihan paikan päälle pääse, niin verkkokauppa myös pelaa. Valikoima ulottuu söpöistä peltibokseista koruihin ja yleensä mulla kestää päättää, mitä ihanaa valitsisin. Tällä kertaa päätös oli kuitenkin harvinaisen selvä, koska olin haaveillut bambikorviksista tosi kauan. Ainut, mikä tuotti valinnan vaikeuksia, oli korvisten väri: vaihtoehtoja nimittäin riitti. Jahkailin pinkkien, mustien ja harmaiden välillä, mutta päädyin harmaisiin, koska ne sopivat ihan minkä tahansa kanssa ja erottuvat silti selvästi.


Pikkubambeissa riittää vielä hehkutettavaa niiden keveydenkin puolesta. Vaikka ne ovatkin korviksiksi suht isot, ne eivät paina paljon mittään. Joten jos haluaa korviksilta näyttävyyttä, mutta ajatus raskaista härpäkkeistä ahdistaa, niin puiset on just paras vaihtoehto.

Jos hakusessa on söpöt, näyttävät ja kevyet korvikset, näissä ihanuuksissa yhdistyy se kaikki! ♥


Mitäs tykkäätte näistä söpöläisistä? Millaiset korvikset on just sun juttu?

6 kommenttia:

 1. Ihanat! <3 Mä en pahemmin käytä korviksia - ei ole edes reikiä. :D

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos! Näitä bambeja löytyy kyl sit myös kaulakoruina Pilke Designin sivuilta. :)

  VastaaPoista
 3. Ompas kivat korvikset! <3 Mä rakastan kaikkia bambeja ja peuroja <3

  VastaaPoista
 4. Nää on kyllä söpöt! <3 Mä käytän pelkkiä nappikorviksia niin tämmösiä roikkuvia en uskalla hankkia, käyn kyllä kurkkimassa mitä muuta tuolta kaupasta löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa kuulla! Joo ja kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa! Ja sit Pilke Designin sivut kandee kattoo kans: siellä on samantyyppisiä koruja enemmän :)

   Poista