tiistai 4. heinäkuuta 2017

Mitä mulle kuuluu?

Lähiaikoina on ollut tosi paljon kaikenlaista menoa ja meininkiä, että huhhuh! Tässähän kotirouva ihan väsähtää! Mutta tää on tosi tervetullutta koska poikaystävä on ollut nyt melkein viikon kurssilla ja pelkäsin, että se aika menisi suurimmaksi osaksi sohvalla istuessa ja RuPaul´s Drag Racen uusinta kautta katsoessa, mutta onneksi tää kauhuskenaario ei päässyt toteutumaan! Ja siis tällaiseen tekemistä pursuavaan arkeen on hyvä totutella jo nyt, koska:

Mää pääsin just siihen maisteriohjelmaan, johon halusinkin! Jee jee jee, ihanaa! Eikä tarvinnut jännittää edes viime viikon perjantaihin saakka, koska keskiviikkoaamuna, kun kurottauduin irrottamaan puhelinta laturista, niin huomasin viestin, jossa sanottiin jotain hakutuloksista. Riuhtaisin heti puhelimen laturista irti, kirjauduin opintopolkuun ja siellä oli ilmoitus, että mut on hyväksytty Jyväskylän yliopistoon. Olen niiiin onnessani! Kotirouvailu loppuu tähän! Jee!

Mutta siis se kaikki vilinä ja vilske mitä on ollut lähes koko viime viikko, no ensinnäkin mulla on koirakuume ihan uusissa sfääreissä, koska iskän perheen koira Korppu on ollut meillä hoidossa nyt päälle viikon ja on vielä ensi tiistaihin asti. Ihanaa, kun koiralenkit on nyt ihan sitä perusarkea ja on kyllä tullut liikuttua tosi paljon säällä kuin säällä, kiitos koiruuden. Korppu on siis tosi energinen otus, tässä hyvä esimerkki:


Ja koirakuumetta tehostaa vielä entisestään serkun ja sen poikaystävän parin kuukauden ikäinen pentu Reima-ihanuus♥


 Korppu ehti olla täällä vain muutaman päivän ennen kuin mun siskot ja siskonpoika tuli viime viikon tiistaina tänne Espoosta. Lilja oli täällä vain pari päivää, mutta Hilda ja Frans melkein viikon. Oli kyllä tosi mukavaa: vietiin Korppu uimaan, käytiin kaupungilla, ostettiin torilta mansikoita ja testattiin uusi kiinalainen ravintola Kauppakadulla (aivan mahtava!). Kävelylenkeillä pysähdyttiin katsomaan monet traktorit ja kaivurit, koska Frans tykkää niistä niiin paljon! Niin ja myös Drag Racelle jäi aikaa, koska startattiin 8. kausi Hildan kanssa.


Eilen Hilda ja Frans lähtivät takaisin Espooseen, mutta parin viikon päästä koko perhe tulee tänne, joten sitä odotellessa! Oon niin onnessani, koska vaikka en saanut tälle kesälle töitä, niin tekemisestä ei ole silti ollut pulaa. Ja sitten syksymmällä alkaa myös ne mun opinnot, ihanaa!

4 kommenttia:

 1. Paljon onnea opiskelupaikan saamisesta! Jyväskylän yliopisto ja koko kaupunki kiinnostaa minua suuresti, koska haluaisin sinne joskus opiskelemaan :)

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Joo ja ehdottomasti kannattaa hakea! Tää on tosi ihana kaupunki!

   Poista
 2. Onnea opiskelupaikasta! :)
  Olis ihana kun joku tois mullekin koiran hoitoon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu ja kannattaa vaan höpistä puolihuolimattomasti koirahaaveista koirallisille kavereille ja jos perheellä on niin niille: sillä tavalla meille tupsahti ensin Korppu ja nyt myös mun serkku varasi meiltä hoitopaikan pikku-Reimalle sitten kun se on vähän vanhempi. :D

   Poista