lauantai 9. kesäkuuta 2018

Kesän ämpärilista

Nyt on vihdoin aikaa suunnitella tämän kesän ämpärilistaa! Mielessä vilistää jo kaikenlaisia ajatuksia ja ideoita, joita voisin toteuttaa. Mutta pidemmittä puheitta, tässä olis tän kesän suunnitelmat!Hae kirjastosta kesälukemista. Ja ei, nyt en tarkoita niitä kesäopintoja varten kahlattavia tiiliskiviä, vaan jotain ihanaa ja kevyttä luettavaa.

Avaa kesä kavereiden kanssa. Tän oon tosin jo toteuttanut, koska viime lauantaina ajettiin tyttöporukalla kaverin luokse Ähtäriin ja vietettiin kesänavajaisia. Suunnitelmissa oli mennä Ähtärin ainoaan klubiin bailaamaan, mutta simahdettiinkin  sohvalle Siskonpeti-maratonin aikana. Meistä on vissiin tullut vanhoja. :D

Varpun kesä. En ottanut tälle kesälle töitä ihan jo senkin takia, että haluan keskittyä koiran kasvattamiseen ja luoda sille hyvän peruspohjan, kun nyt on kerta tällainen mahdollisuus. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että hengaan koiran kanssa kotona 24/7, vaan elän kuten normaalistikin ja koirankoulutus tulee siinä ohella. Esimerkiksi tunnin parin shoppailureissut kavereiden kanssa tai salitreenailut on Varpulle hyvää yksinoloharjoitusta. Hyvän perustan rakentaminen maksaa kyllä itsensä takaisin, kun koira on aikuinen.

Katso Wallandereja. Ne vaan kuuluu kesään! Oon aina tykännyt ruotsalaisista dekkareista, topklass!

 

Vietä ihana juhannus mökillä perheen kanssa. Tätä odotan jo ihan innoissani!

Käy konttiravintola Mortonissa. Jyväskylän uutuus, joka on pakko päästä testaamaan!

Älä unohda Maidenin keikkaa! Enkä unohtanut: tämäkin on jo tehty viime viikolla ja oli kyllä ihan huippua! Kyllä ne ukkelit vaan edelleen jaksaa vetää kunnon shown lavasteineen ja settilistoineen. Oli ihan huippu!

Muista lomailla. Vaikka tarkoitus olisi suorittaa kaksi kurssia kesällä, niin lomailu ei saa kuitenkaan unohtua!


Älä stressaa liikaa APO-kokeen tulosta. Kuten viime kesänäkin, myös tänä vuonna on jännitystä opiskelujen suhteen. Olen nyt siis hakenut aikuiskouluttajan pedagogisiin aineopintoihin ja niiden tulokset ilmestyvät parin viikon päästä, iik!

Heitä vihdoin ja viimein se talviturkki menemään! Kelejä uimiselle on ollut jo ihan hirmu paljon, mutta eipä ole silti tullut mentyä. :D

Laita parvekkeelle kukkia. Tää piti tehdä jo viime kesänä. Se kuitenkin jäi, koska parvekkeella ei ollut kalusteita, joten siellä ei kauheasti tullut aikaa vietettyä. Nyt olis kalusteetkin eli eikun kukkasia ostelemaan.

Yritä päästä John Smith -festareille. Mun viime festareista on jo liian pitkä aika, joten nyt on korkea aika mennä taas. John Smith -festarit olis Peurungassa eli aika tässä lähellä ja ennen kaikkea siellä on pari ihan huippubändiä: Eluveitie ja Ensiferum. Tää saattaa tosin jäädä yritykseksi, koska ennakkoliput on jo myyty loppuun eli pitäis paikan päälle mennä jonottamaan. Mutta toivotaan, että onnistuis!

Millaisia suunnitelmia teillä on tälle kesälle?

2 kommenttia:

  1. Pakko suositella tota Mortonia, Kuopiossa löytyy se myöskin ja siellä on tosi hyvät ruuat! :) Poro-pekonisalaatti on ihanaa ja poikakaveri on tykännyt burgereista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kuulostaa kyllä hyvältä toi salaatti! Ja Morton on kyllä tässä ämpärilistassa se kohta, joka toteutuu aivan varmasti, koska mulla ruoka on vähän liiankin suuressa roolissa elämää :D

      Poista