torstai 21. kesäkuuta 2018

Kolme hyvää

Jee, Haamupuheluja-blogin Rue heitti mulle haasteen ja oon tästä aivan innoissani! Oon tykänny aina tällasista kyselyistä ja etenkin siitä pohtimisesta, mitä niihin vastaisi. Homman nimi siis on lyhyesti se, että vastataan jokaiseen aiheeseen kolme hyvää asiaa. Tuleepahan pyöriteltyä näitäkin juttuja nyt oikein kunnolla.

Paita: Cubus // housut: Bik Bok // Kengät: H&M

Kolme hyvää asiaa päivässäni
Pääsin APO:on! Eli siis aikuiskouluttajan aineopintoihin! Tänään aamulla kirjauduin hermostutksissani sähköpostiin ja siellä odotti tällainen ihana viesti. Olen nyt askeleen lähempänä unelmaani eli opettajan ammattia!

Varpun pentukurssi: on niin ihana nähdä, kuinka meidän pieni oppii ja oivaltaa jotain uutta.

Reissuun: pentukurssin jälkeen suunta on ensin kohti Espoota ja sieltä huomenna Loviisaan
juhannuksen viettoon. Espoon reissulla piipahdetaan iskän luona katsomassa heidän pientä kelpienpentua ja meikäläisen äitipuoli antaa Varpulle rokotteen ja tsekkaa, että tyllerö on muutenkin okei. Kätevää kun lähipiirissä on eläinlääkäri!Kolme hyvää asiaa minussa
Kiltteys: haluan aina ajatella jokaiseen asiaan myös muiden kantaa ja ottaa kaikki huomioon. Tää piirre on kyllä ajautunut vähän ylikiltteyden puolelle, mutta yritän koko ajan saada vaakaa tasapainoon. Eiköhän se vielä joskus onnistu!

Toisten puolesta iloitseminen: tästä meidän Hilda on mulle sanonut, ihana sisko! On ihanaa iloita toisten puolesta, eikä kääntää sitä energiaa kadehtimiseen.

Pisamat: jottei nyt menis liian syvälliseksi, niin heitetään joku pinnallisempikin seikka. Pisamat on siitä just kivoja, että saa vaihtelua aina kesäksi. Tuleepahan tällasen punapigmenttisenkin tyypin kasvoille vähän jotain elonmerkkejä. :D

Kolme hyvää asiaa elämässäni
 ☘ Kaikki ihanat ihmiset ympärillä sekä tietty Varpu ja Erkki: perhe, miekkonen, ystävät ja totta kai koirat, mitä muuta mää edes tarvitsisin.

Ihana opiskelupaikka: Jyväskylän yliopisto ja sen monenlaiset työskentelytavat on sopinu mulle vähän paremmin kuin Helsingin tenttipainotteisuus. Lisäksi ensi lukuvuosi on uusia haasteita ja odotusta täynnä: APO-opinnot ja gradu sekä samalla totta kai se, että siitä tulee mun viimeinen opiskeluvuosi.

Tää kaupunki: asun vihdoin siellä, missä olen aina halunnutkin. Jyväskylä on just sopivan kokoinen ihanine pienine putiikkeineen ja kahviloineen.Kolme hyvää asiaa tänä vuonna
Varpu: ehdottomasti! Varpu on ollut meidän elämässä jo ihan alkuvuodesta asti: ensin ajatuksissa ja nyt tässä tuhisemassa unissaan pöydän alla. Meidän rakas!

Iron Maidenin keikka: tää on ihan pakko upeutensa takia mainita! Oli kyllä sellanen show että sitä varmasti muistellaan vielä.

Parveke: tässä iloitaan nyt pienestä, mut tää on tähän asti ollut sellainen ikuisuusprojekti. Saatiin siis miekkosen kanssa parveke vihdoin sellaiseen kuntoon, että siellä voi viettää aikaa. Miekkonen hankki kalusteet, mää kukkaset. Nyt vaan pitää odottaa, että Varpu vielä vähän kasvaa, kun parvekkeen kaiteissa on vähän turhan isot välit. Mutta eiköhän sinne tänä kesänä päästä koko porukka!

Kolme hyvää asiaa blogissani
Maanläheisyys: en pyri blogilla täydellisyyteen, vaan pidän tätä sellaisena arjen henkireikänä.

Tietoisuus kunniaan! Olkoon tämä blogi osa sitä, ettei jokaista burgeria pidetä homssuisena nörttinä, jolta sosiaaliset taidot puuttuu, mutta fysiikan kaavat sujuu sitäkin paremmin.

Monipuolisuus: en halua pitää tätä vain yhden asian blogina, vaan värikkäänä sillisalaattina, jossa olis kuitenkin joku punainen lanka siellä jossain. Saas nähdä onnistuuko :D


Kolme bloggaajaa, joiden toivoisin vastaavan kysymyksiin:
Taru Anu Elina -blogin Taru
Viikarivartti-blogin Varpuslintu
Siiri Kiviharju -blogin Siiri

Ja hei, ihanaa juhannusta teille muruset!

5 kommenttia:

 1. Haha, tätä oli hauska lukea! :D Hyvää juhannusta myös sulle! :)

  VastaaPoista
 2. Eikä onneks kävit kommentoimassa mun blogiin, mulla olis saattanut mennä tää ihan ohi. Oon jopa lukenut tän postauksen, mutta arvaa vaan oonko tuota loppua huomannut. Blondi mikä blondi! :D Kiitos haasteesta, otan tän mielelläni vastaan. Kiva lukea positiivista tekstiä ja positiivisia asioita. :)
  Ihanimmat asiat oli musta jotenkin toi Jyväskylän löytäminen. Se tunne, kun asuu kaupungissa, jossa on hyvä olla on vaan niin ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva! Tää haaste oli kyllä tosi mukava tehdä ja piti oikeesti pohtia välillä ihan kunnolla omaa elämää.

   Joo ja kyllä just tää kaupunkijuttu on vaikuttanut kyllä paljon. Ensinhän tänne tuli lähdettyä tuon ihanan miekkosen perässä, mutta sitten kun olin asunut täällä hetken, niin huomasin että Jyväskylästä on tullut se kotikaupunki, vaikka Espookin on edelleen tärkeä, koska onhan siellä perhe ja monet kaverit. :) Ja totta, tää fiilis on kyllä huippu: tänne mää kuulun!

   Poista
 3. Hei, unohdin ihan, et mun piti linkittää tänne - vastasin viimein haasteeseen:
  https://viikarivartti.blogspot.com/2018/09/hyvia-asioita.html

  VastaaPoista