keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Älä klähmi

Lauantaina päätin pitää illan vähän rennompana saksan pänttäämisen suhteen ja lähdin kaverin kanssa baariin. Meillä oli tosi hauska ilta, mutta valitettavasti mukaan mahtui urpoja, tosi urpoja ihmisiä. Nimittäin klähmijöitä. Jotka eivät uskoneet sanaa "ei". Mentiin kaverin kanssa siis etsimään istumapaikkoja, kun törmäsimme jätkäporukkaan, joka pyysi meitä pelaamaan pöytäfutista. Ensin emme olisi millään viitsineet, mutta koska meidät haluttiin ehdottomasti mukaan, niin mietimme että miksipä ei ja eihän sitä aina voi vetää johtopäätöksiä, että nyt on jotkut muut motiivit mukana kuin pelkkä peliseura. Mutta eihän siinä kauaa mennyt kuin toinen jätkistä oli jo klähmimässä vaikka hän tiesi että seurustelen, koska olin pelin aikana ohimennen sanonut, että poikaystäväni on pöytäfutiksessa tosi hyvä, mutta ei, ei mennyt jakeluun. Samoihin urpohin törmättiin valitettavasti vielä narikassa ja silloinkin toinen heistä yritti kouria ja sanoi myös kaikkea tosi alentavaa.

Ja tämän näköisenä menin baariin (ajattelin käyttää kuvia johonkin muuhun postaukseen, mutta tässähän ne kertovat asiansa parhaiten):

Toppi ja bolero: kirppis//Housut: Vero Moda

Okei, topissa on aika avoin kaula-aukko, mutta eihän se hemmetti oikeuta ketään ahdistelemaan tai kourimaan! Enkä tosiaankaan ala enää jossittelemaan, olisiko pitänyt pukeutua jollain muulla tavalla. Jokaisella on oikeus pukeutua just niin kuin itse haluaa ilman pelkoa ahdistelluksi tai kourituksi tulemisesta. En ymmärrä millä ihmeen perustella jotkut pällit katsovat sen oikeudekseen, että leveä kaula-aukko tai lyhyt hame=oikeus käydä käsiksi. Mikä noilla ihmisillä on mennyt elämässä pieleen, kun on tollanen ajattelutapa päässyt syntymään? Pitäisi olla itsestäänselvyys, että kenenkään iholle ei ilman yhteisymmärrystä mennä. Ja tässä ei ollut yhteisymmärryksestä tietoakaan.


Mää en ärähdä takaisin, pahoita yleensä mieltäni mistään typeristä huuteluista tai jaksa ottaa niitä kauhean vakavasti. Eihän sellainen tietenkään mukavalta koskaan tunnu, mutta en kuitenkaan yleensä lähde niistä julkisesti kirjoittelemaan, vaan ihan vain kavereiden kanssa ihmetellään, miten joku voi olla niin pälli että on pakko huudella. Nyt oli kuitenkin sellainen tilanne, jossa ne tyypit ei uskoneet kieltoja tai ottaneet mun sanomisia ollenkaan tosissaan. Pelotti myös vähän mennä yksin taksitolpalle, kun takseja ei ollut ja jonossa oli pelkkiä riekkuvia enemmän tai vähemmän kännissä olevia miehiä. Pääsin kuitenkin muutamaa typerää kommenttia lukuun ottamatta turvallisesti kotiin ja käperryin viltin suojiin syömään broiskupullia suoraan pussista ja katsomaan Catfishiä. Loppu hyvin kaikki hyvin, mutta silti illan tapahtumat jäivät kalvamaan mieltä. Ensimmäinen ajatus valitettavasti oli, mitä tein väärin. Olisiko pitänyt valita toinen toppi tai olla menemättä pöytäfutikseen mukaan? Kuitenkin nopeasti onneksi tajusin, etten mun valinnoissa ei ollut mitään väärää vaan että syy oli yksistään niiden parin tyypin, jotka eivät selvästikään osanneet käyttäytyä.


Mun mielestä on aika surullista, että jotkut todella luulevat, että avonainen toppi tai tiukat housut ovat suora kutsuhuuto eivätkä tule edes etäisesti ajatelleeksi, että ehkä nainen tuntee itsensä kauniiksi tai itsevarmemmaksi juuri niissä vaatteissa. Mulla syynä oli ihan yksinkertaisesti se, että kotirouvana halusin kerrankin laittautua kunnolla ja mennä istumaan iltaa hyvän kaverini kanssa. Tälläydyin siis ihan itseäni varten, kuten varmasti moni muukin.

En ala joidenkin hölmöilyn takia muuttamaan omaa pukeutumista tai illan suunnitelmia. Jos haluan pukeutua tuohon toppiin, pukeudun ja jos haluan mennä viettämään kavereiden kanssa hauskaa iltaa, niin määhän menen. Toivottavasti kukaan muukaan ei jätä joidenkin pällien typerän käytöksen takia lempivaatteitaan pukematta tai jättäydy pois paardeista, koska on kurjaa joutua jättämään pelon takia kivoja juttuja väliin. Ja lisäksi jos kaikki jättävät klähmijät ja huutelijat omaan rauhaansa, niin ehkä vielä jonain kauniina päivänä he tajuavat oman typeryytensä. Tai sitten eivät, mutta ei anneta sen vaikuttaa omaan elämään, pukeutumiseen tai menoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti