keskiviikko 8. elokuuta 2018

Kun bloggaaja tapasi toisen bloggaajan

Tultiin eilen Espoon reissulta kotiin ja nyt on hyvä hetki vihdoin istahtaa hetkeksi, postata ja kuunnella samalla uusinta Mokomaa, kun en ole siihenkään ehtinyt vielä kauheasti tutustua (ja hyvältähän tuo kyl kuulostaa). Mullakin alkoi siis vihdoin loma viimeisen esseen palauttamisen myötä, joten sitä suuremmalla syyllä ehdin nyt postailla enemmän ja käytiin miekkosen ja Varpusen kanssa pyörähtämässä Espoossakin, koska sinnehän oli vaikka mitä asiaa. Sunnuntaina oli mun kummitädin tytön rippijuhlat ja koska miekkonen on nyt myös lomalla, jäätiin Espooseen pariksi päiväksi. Siinä sit käytiin moikaamassa Varpun kasvattajaa ja ehdittiin olla rauhassa meikäläisen perheen kanssa (en kyl vaan tiedä sopiiko sana rauha millään tavalla yhteen meidän perheen vilkkaan meiningin kanssa. :D)
Kuvat: Siiri Kiviharju


 Toppi: H&M//housut: Stradivarius//kengät: Kookenkä

Tällä reissulla pääsin myös vihdoin tutustumaan toiseen bloggaajaan. Oon tosi pitkään ajatellut, että olis huippua tavata muita bloggaajia, koska välillä tää kirjoittelu, kuvien ottaminen ja kaikki blogimaailmaan liittyvä on vähän yksinäistä touhua. Ja sitäpaitsi sanonta, ettei kavereita voi koskaan olla liikaa, on niin paikkansa pitävä, joten eiköhän sitä kaveripiiriä kannata alkaa kasvattaa myös blogimaailman puolelle.Tapasin siis Siirin, joka kirjoittaa Siiri Kiviharju -nimistä blogia (käykäähän vilkaisemassa!). Ollaan molemmat luettu toistemme blogeja ja kommentoitu postauksia vaikka kuinka kauan ja nyt sitten tavattiin. Oli kyllä tosi hauskaa ja oli ihanaa jakaa kokemuksia siitä, kuinka oma mies toimii asukuvaajana, millaisia postauksia on tullut kirjoitettua ja mistä niihin on saanut ideoita sekä siitä, miten blogia aikoo kehittää ja millaisia tavoiteita on. Oli tosi hauska huomata, kuinka samanlaisia fiiliksiä toisella bloggaajalla on!  Muutamia asukuviakin tuli räpsittyä ja tässä niitä nyt olis tätä postausta kuvittamassa. Kiitos Siirille vielä onnistuneista kuvista!Suosittelen ehdottomasti kaikille muillekin, että laittakaa rohkeasti viestiä toisille bloggaajille ja tutustukaa! On ihanaa päästä jakamaan kokemuksia ja ideoita blogien suhteen. Sekä ennen kaikkea tutustua ja saada uusia ystäviä.


Miten siellä, tunteeko porukka muita bloggaajia ja miten ootte tutustunu?

4 kommenttia:

 1. Hihi, mä tunnen verkon ulkopuolella vaan kourallisen muita bloggaajia - ja tunsin heidät jo ennen, kuin ryhdyttiin bloggaamaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva, että tuntee joitain muitakin bloggaamisen parissa ahertelevia. Ja toi on kyllä just hauska, kun on entuudestaan tuttuja ja on ajautunu samoille poluille sit bloggaamisenkin suhteen. :)

   Poista
 2. Ootpa ollu ahkera, kun sait jo tästä postauksen tehtyä! Mä oon ollut, vaan töissä ja en oo saanut edes kuvia vielä muokattua! :D Olipas kiva katsoa, mitä kuvia olit valinnut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kuule just taas tällasta kotirouvan arkea, kun opiskelutkin alkaa vasta syyskuussa ja töidenkin kanssa on nyt aika hiljasta, niin ehtii sit bloggaillakin vähän enemmän. Saas nähdä miten käy, kun arki taas palaa. :D

   Ja siis eipä toi kuvien valitseminen kauheen helppoa ollut, kun saatiin niin monet kivat taustatkin (ja harvoin on näin paljon valinnanvaraa :D), mutta noihin sit lopulta päädyin. Ja saatan käyttää ehkä osaa joskus jossain toisessa postauksessa.

   Poista