torstai 9. elokuuta 2018

Linkkaa blogisi

Kun tupsahdin blogimaailmaan takaisin, huomasin että tosi moni meikäläisen seurailema bloggaaja oli lopetellut postaamisen ja enää vain muutama kirjoitteli aktiivisesti. Nyt siis olisi etsinnässä uusia blogeja luettavaksi! Mää en halua lätkäistä mitään tiukkoja kriteerejä, mutta joitain muuta kaino vieno toive olis kyllä. En kyl tosin halua olla niidenkään suhteen ehdoton, koska eihän sitä voi koskaan tietää, vaikka just näiden toiveiden ulkopuolelta löytyis joku aivan mahtava blogi. Ja olis tosi sääli, jos sellainen jäisi huomaamatta.

Mutta ne toiveet olis tässä:

→ Mielellään lifestylea, mutta toki muutakin saa heitellä.

→ Kuvia saa ilman muuta olla reippaastikin, mutta myös tekstiä pittää olla!

→ Olis ihanaa, jos arjesta kerrottaisiin just sellaisena kuin se on: sekä niistä hyvistä, mutta myös huonoistakin päivistä.

→ Aitoutta ei voi olla koskaan liikaa, jota sitä olis hienoa löytää!

Ei kai tässä ole nyt sen enempää toiveita. Annan teille aikalailla vapaat kädet! Viisi blogia pääsee tarkempaan esittelyyn, mutta tämäkään ei ole mikään ehdoton juttu. Laittakaa kommentteihin linkin lisäksi joku pieni esittely blogista ja koska mää oon kunnon nimi- ja tarinafriikki, niin kertokaa myös tarina blogin nimen taustalla. Niitä olis ihana kuulla! Ja sanokaahan kanssa saako blogin banneria käyttää esittelyssä.

Aikaa linkkailla on 19.8. asti. Oottelen täällä jo innolla uutta lukemista!

10 kommenttia:

 1. https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  Siinä olisi mun blogi, joka aikalailla kyllä täyttää sun kriteerit. Kirjoittelen blogissani arjen pohdinnoista, matkustuksesta, työjutuista, opiskelujutuista, tulevista häistä ja siitä sun tästä! Tärkeää mun blogissa on juurikin aitous ja niin hyvien kuin huonojenkin fiilisten esilletuonti. Blogin nimi tuli siitä, kun en kertakaikkiaan keksinyt mitään hyvää ja lopulta totesin, että blogihan on vain tietyllä tapaa ikkuna mun elämään. Kuka tahansa voi tulla "stalkkaamaan" mun elämää blogista. Rehellisesti, kaduin blogin nimeä jo melkein heti kun olin sen tehnyt, mutta sillä nyt sit mennään :D Jos blogini pääsee esittelyyn, niin saa käyttää banneria :)

  VastaaPoista
 2. Jee, mä tykkään linkityksistä - niitä seurailemalla löytää aina itsekin uutta luettavaa! :D Linkittäisin muuten oman blogini, mutta kun seuraat sitä jo, voinko linkittää muutaman suosituksen? No, ties vaikka seuraisit jo joitain näistäkin, mutta tässä:

  Maalta kotoisin http://zennytintti.blogspot.com
  Metsälintu http://metsalintu.blogspot.com
  Onnen säikeitä https://onnensaikeita.blogspot.com
  Pin the fuck ups http://www.ptfu.fi
  Sunná http://www.sunna.fi
  La La Lilja https://www.lalalilja.fi
  Pancake Palace https://pannariblogi.blogspot.com
  Väylän tyär http://vaylantyar.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. http://mahdollisestiehka.blogspot.com/

  17-vuotiaan lukiolaisen blogi, jossa aiheita laidasta laitaan. Näistä mainittakoon kirjat, kosmetiikka, reseptit sekä ihan vain oma elämäni.

  Blogin ranskankielinen nimi syntyi siitä, että olen innokas ranskan opiskelija. Suoraan suomennettuna se tarkoittaa ehkä, kenties, mahdollisesti ja se kuvaa bloggausfilosofiaani: postauksia tulee ehkä, kenties, mahdollisesti, ei pakottamalla. Yli puolitoista vuotta blogi onkin ollut jo aktiivisesti pystyssä!

  Banneria saa käyttää, mikäli esittelyyn pääsee :)

  VastaaPoista
 4. http://merimiehenvaimona.blogspot.com

  Merimiehen vaimon arkea kotona lasten kanssa. Arkea hyvine ja huonoine päivineen ja kuvia sekä pohdintaa mukana. Myös syvällisempää pohdintaa blogissa. Vaikka lapsia pyörii arjessa, ei blogi ole pelkästään Lapsiasiaa. Satunnaisesti kirjoitan kuulovammaisesta tyttärestäni. Rakastan joogaa, virkkausta ja lenkkeilyä.
  Blogin nimen takana on niinkin erikoinen asia, kuin se, että mieheni on merimies. Myös kaihoisaa rakkautta siis blogissa. :)

  Banneria saa käyttää jos on tarve :)

  VastaaPoista
 5. https://aatenarikka.blogspot.com/

  Pakinamaista pyörittelyä arjen havainnoista. Päätavoitteenani on viihdyttäminen, mutta kaikensorttiset tunnereaktiot ovat tervetulleita.

  Olen opettajan ja toimittajan urien välillä palloileva opiskelija susirajalta. Maatalon kuopus, muka-akateeminen pätijä ja roskaviihteen suurkuluttaja.

  Tenttivastauksiin, paikallislehden palstoille tai liitutaululle ei sovi kirjoittaa mitä vain. Ylijäämämietteet päätyvät siis varastoon aatenarikkaan.

  Niin ja kyllä. Banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 6. http://lettersbyerika.blogspot.com/

  Mun blogin nimi, "Letters by Erika", taitaa aika hyvin kuvata sen sisältöä - kirjeisiinhän kirjoitetaan usein itselle tärkeistä ajatuksista ja tunteista. Blogin nimestä olen joskus kirjoittanut jotain postaustakin, suora ote: "Kirjeet ovat olleet mulle pienestä asti jotenkin lumoavia. -- Kirjeet symboloi mulle jollain tapaa ääneen lausumattomia sanoja, ja niitä mulla on paljon, yhdestä sun toisesta aiheesta. -- Letters by Erika -nimen keksittyäni mikään muu ei tuntunut yhtä omalta."

  Ja banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 7. Mun blogi (http://ruotsinlapinkoirat.blogspot.com/) ei vastaa sitä mitä etsit - saa sitäkin toki lukea ;-) Mutta kiitos lukuvinkeistä - kiinnostavia blogeja ei ole liikaa (poimin näistä itseäni kiinnostavat omalle lukulistalleni, tuonne: https://suosikkiblogit.blogspot.com/)

  VastaaPoista
 8. Alla linkki blogiini ja vähän tietoa siitä :)

  http://kadonneenjaljilla-sonja.blogspot.com/

  Olen 19-vuotias urheilullinen nuori nainen, joka aloittaa liikunnanopettajan opinnot syksyllä Tukholmassa. Tavoitteenani on löytää kadonnut tervejärkinen suhde liikuntaan, ruokailuun ja elämään ylipäätään. Ja kasvattaa lihasta, mikä ei oo helppoa kun syöminen on pelottavaa. Blogistani voit lukea järjettömiä pohdintoja elämästä, mutta ehkä myös jotain järkeenkäypää liittyen treenaamiseen, ruokaan, käsitöihin ja opiskeluihin.

  VastaaPoista
 9. https://nouw.com/jennahola

  27- vuotiaan lifestyle blogi höystettynä kuvilla ja tarinoilla omasta tyylistä, kodista, opiskelusta ja ihan tavallisesta elämästä. Löytyy lyhyitä ja kepeitä postauksia, sekä pitempiäkin ja pohtivampiakin. Kuitenkin kuvat on mun blogin suola.

  Nykyisin blogi kantaa nimeä Jennahola, joka on yhdistelmä omasta nimestäni. Annoin blogille kasvot jo kuvissani, joten halusin sen myös kantavan nimeäni. Ennen blogi kantoi nimeä Care to share, joka kuvasti mun blogia ja mun tarinoita. Koen olevani bloggaajana enemmän tarinan kertoja kuin informatiivisten artikkelien kirjoittaja. Siellä on vaan mä ja tarinat tyylistäni sekä hyvistä sekä huonoista päivistä.

  Ja banneria saa käyttää jos tarvitsee :)

  VastaaPoista