keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Ruutuja ja nutturoita

Tällä viikolla kotirouvalle tuli muutos arkeen, sillä teen nyt sijaisuutta henkilökohtaisena avustajana muutaman kuukauden. Tämä tulee todella tarpeeseen, sillä on ihanaa, kun arjessa on jotain muutakin tekemistä kuin vain ne omat menot ja opiskelu, sekin kotisohvalta käsin. Kyllähän tuo arki oman pillin mukaan saattaa kuulostaa tosi mukavalta ja sitä se jossain määrin onkin, mutta kaipaan välillä juuri niitä arjen sanelemia menoja, kuten luentoja ja töitä.

Mutta siis arjessa totta kai mulle merkitsee paljon myös laittautuminen. Minusta on ihanaa suunnitella asukokonaisuuksia, laittaa hiuksia ja meikata. Varsinkin silloin, kun siihen on aikaa. Tyylini on melko tummanpuhuva, mutta yhdistelen mustaa paljon jonkin värikkään vaatekappaleen kanssa. Toppi, hame ja sukkahousut: H&M
Bolero: kirppari
 
Jokin aika en uskonut, että tulisin mitään ruutukuosia pitämään, mutta syksyn aikana lämpenin ajatukselle. Niin ja antaahan se mukavasti ilmettä muuten mustiin vaatteisiin. Ruutukuosissa on pienenä haittana vain se, että rajoitamme poikaystäväni kanssa toistemme vaatevalintoja, sillä hänellä on tuota samaa kuosia olevia paitoja useampi kappale ja yritetään parhaamme mukaan vältellä tuulipukupariskunta-efektiä.Tähän mennessä ollaan onnistuttu ihan hyvin!

Toppi: kirppari
Paita: H&M
Farkut: Carlings

Tuo paitahan on oikeasti melko väljä, mutta en vain osaa pitää sitä juuri sillä tavalla. Tykkään, kun vaatteet ovat jostain kohtaa tyköistuvat ja olenkin tosi huono pitämään kokonaan väljiä vaatteita. Tuon mallisten paitojen kanssa teenkin niin, että sidon niiden helmat, jolloin paita istuu haluamallani tavalla. 


Isot nutturat ovat ihania! Lisäksi pään päällä oleva nuttura on nopea ja helppo valinta arjessa. Laitan ensin vain korkean ponnarin, kieputan hiukset siihen ympärille nutturaksi ja pöyhin sitä vähän. Tadaa, valmis!

Tykkään pitää hiuksia myös auki, mutta koska mulla on pyörre tuossa ihan edessä, niin se heittää hiukset monesti silmille. Siispä hyväksi ratkaisuksi on osoittautunut puolinuttura tai -ponnari.


Niin ja mitäs vielä, tänään olen ehtinyt käydä salilla. Olin viime viikolla kipeänä, mutta eilen päätin taas uskaltautua palaamaan ryhmäliikunnan pariin ja tavoitteena on pikkuhiljaa palata siihen kolmeen, neljään treenikertaan viikossa. 

Pelkkään salikäyntiin eivät tämän päivän tekemiset kuitenkaan rajoitu, sillä tänään on vielä töitä ja sitten illemmalla meille tulee pari kaveria syömään. Kaikkea tätä ennen yritän vielä siivota, sillä täällä vallitsee pienoinen hävityksen kauhistus, joska pitäisi ehtiä laittaa jälleen ruotuus ja lisäksi tenttikirjat kaipaavat lukemista. Oho, tässähän tulee kiire! Huh!

2 kommenttia:

  1. Itsekin olen hakenut henkilökohtaisen avustajan töitä. Ensi viikon tiistaina menen erään avustajaa etsivän ihmisen luo haastatteluun. :)

    VastaaPoista