lauantai 18. marraskuuta 2017

Kämppäkurkistus

Moikka taas! Sain nyt vihdoin ryömittyä kirjaläjän alta ja nyt ehdin keskittyä muuhunkin kuin stressailuun ja opiskeluun. Ihanaa taas huomata, että mulla on oikeesti elämä, vaikka se on ollut aika taitavasti piilossa!

Tajusin, etten ole ehtinyt vielä esitellä meidän uutta kämppää, vaikka muutto oli jo kesäkuussa. Syy on (kiireen lisäksi) niinkin yksinkertainen kuin se, että ensiksi meni tosi kauan ennen kuin pääsin räpsimään kuvia, koska saatiin uusi sohva vasta heinäkuun puolella ja makkarissa oli aika pitkään vielä vähän pahvilaatikkopalatsimaiset tunnelmat. Ja kuten arvata saattaa, kuvat jäivät koneelle unohduksiin. Nyt kuitenkin muistin tässä kaiken keskellä niiden olemassaolon ja tässä olisi teille pieniä palasia meidän sisustuksesta.


Koska nää kämpät on rakennettu siinä 40-50 -luvun taiteessa, täällä on paljon kaikenlaisia säilytysratkaisuja, kuten toi lokerikko ulko-oven yllä. Meillä oli miekkosen kanssa vähän eri näkemykset sen käytöstä, joten tuossa on näkyvillä meidän kompromissi: mun krääsät ja miekkosen kengät. :D


Meidän olkkari eteisestä tiirailtuna. Oon niiin tyytyväinen, kun saatiin vihdoin haettua mun kolibripläjäyskello kotikotoa tänne. Niin ja jotain tuohonkin on tullut lisää, koska olkkarissa on nykyään verhot.


Ja korteille olin tietysti keksimässä ihan innoissani uusia paikkoja ja noi ylläolevat pääsivät ihan kehyksiin asti.Ja tässä lisää korttiloiden kanssa tehtyjä ratkaisuja:



Muutkin pikku koristehärpäkkeet ovat löytäneet paikkansa:


Liitutaulusta tuli meidän perheen vieraskirja ♥

Mulla ei ole vielä kuvia eri huoneiden sisustuksesta, koska täältä puuttuu vielä kaikkea sellaista, mitä haluaisin hankkia tai mitä en ole vielä saanut aikaiseksi raahata varastosta ylös: makkarista puuttuu matto, toisen kirjahyllyn kirjat ovat vielä varastossa ja työpöydän ääressä ei ole vielä tuolia. Mutta sitten kun ne on hankittu/raahattu ylös, niin muuttuu tääkin kämppäkurkistus kämppäkatsaukseksi. 
Millaisia pieniä ratkaisuja sulla on sisustuksessa? Entä suositko enemmän suuria selkeitä linjoja vai pieniä yksityiskohtia?

1 kommentti:

  1. Ihanan kodikas koti! <3 Tykkään miten tuolla näkyy vanhat ratkaisut, niinkuin tuo hylly oven päällä! :)

    VastaaPoista